Tapahtumat

Käsityökurssit

Toisinaan Salla pitää Käsityökuplassa yhden iltapäivän kestävän kurssin. Voit ehdottaa itsellesi mieluisia aiheita. Makramee kurssia on toivottu taas syksylle.

Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että jonkin verran tekniikkaan tutustuneille. Harjoittelemme ensin tavallisimmat perussolmut yhteiseen työhön. Tämän jälkeen jokainen kurssilainen aloittaa oman työn. Se voi olla esimerkiksi pieni seinätekstiili tai amppeli. Käytämme Lankavan laadukkaita materiaaleja, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva väri. Saat tehtyä kurssin aikana työn joko valmiiksi tai niin pitkälle, että pystyt jatkamaan itsenäisesti. Halutessasi voit tulla jatkamaan solmeilua käsityökuplaan aukioloaikoina ja saada apua.

Kurssin hinta on 40€/osallistuja. Hinta sisältää ohjauksen, kaikki tarvittavat materiaalit ja työohjeet sekä tauolla tarjottavat kahvit/teet ja täytetyt sämpylät. Jos haluat tehdä työsi luonnosta löytyneeseen oksaan, se sinun täytyy tuoda mukanasi. Eri pituisia pyörökeppejä löytyy Kuplasta.

Kurssille otetaan mukaan maksimissaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi toteutuu jos ilmoittautujia on neljä. Ilmoittaudu paikan päällä Kuplassa, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla. Kerro samalla mahdollisista ruokarajoitteistasi.

Syntymäpäivät

Aukioloaikoijen ulkopuolella Käsityökuplassa voidaan juhlia lasten askartelu- tai käsityöaiheisia syntymäpäiviä. Kutsut soveltuvat 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Ohjelma suunnitellaan sankarin toiveiden mukaiseksi ja osallistujien ikätasoon sopivaksi. Esittelykuvissa partiolaiset testaavat synttäriohjelmaa.

Aiheena voi olla esimerkiksi neulahuovutus, makrameesolmeilu, kankaanpainanta tai origami-paperitaittelu. Lisäksi osallistujat saavat halutessaan hienot glitter tatuoinnit muistoksi. Yhden aikuisen läsnäolo kutsuilla on välttämätön. Varmista kaksi päivää ennen kutsuja osallistujamäärä ja lasten ruokarajoitteet.

Syntymäpäivien hinta on 200€/max kuusi vierasta ja syntymäpäiväsankari, lisälapset 20€/henkilö. Ryhmän maksimikoko on 12 lasta. Hintaan sisältyy ohjaus, kaikki käytettävät materiaalit ja perustarjoilu (esim. mehu tai limsa, pullat tai munkit ja karkkia, sipsiä tai popcornia). Myös muunlaisesta tarjoilusta voidaan sopia esim. kermakakun voi tilata pieneen lisähintaan.

Ota yhteyttä ja sovi juhlistasi!

Neuletapaamiset

Käsityökuplan neuletapaamiset järjestetään torstaisin klo 16-18. Tervetuloa tekemään käsitöitä yhdessä, nauttimaan hyvästä kahvista ja pullasta sekä parhaasta käsitöihin hurahtaneesta seurasta. 

Tämä ei tarkoita sitä ettet enää olisi muina aikoina tervetullut neulomaan. Tule koska vaan aukioloaikoina. iltapäivisin löytyy neuleseuraa todennäköisimmin kuin aamuisin. Ja jos muita ei ole paikalla, istuu talonväki mielellään seuraasi oman käsityönsä kanssa. Toki voit saapua myös omien neulekavereidesi kanssa ja annamme teille rauhan istuksia omassa porukassanne.