Tapahtumat

Kässäkinot ja teemapäivät

Syksystä 2022 lähtien olemme tehneet yhteistyötä Kino Piispanristin kanssa. Järjestämme 1-2 kuukauden välein Kässäkinon - elokuvanäytöksen, johon osallistujat tulevat oman käsityönsä kanssa. Salissa on koko elokuvan ajan himmeä valaistus. Pääset siis nauttimaan samanaikaisesti käsityöstäsi, elokuvasta ja hyvästä seurasta. 

Silloin tällöin keksimme jonkun teeman mukaisia tapahtumia. On pidetty mm. perinnekäsityöpäivä, nypläystreffit, villapaitatreffejä, Knit in public -päivää ja osallistuttu neulegraffititapahtumiin. 

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla Käsityökuplassa nyplätään. Tule harjoittelemaan tekniikkaa tai ihailemaan näyttelyä 4.-6.6. Knit in public päivää vietetään Kuplan pihalla lauantaina 8.6. Tervetuloa mukaan!

Aiemmin Salla järjesti makramee-kursseja. Ne ja muut aukioloaikojen ulkopuolella järjestettävät tapahtumat ovat toistaiseksi tauolla, koska Salla on myös koulussa töissä ja aika on kortilla.

Käsityökuplan Facebook- ja Instagram-tileiltä löytyy ajankohtaisin tieto tapahtumista.

Syntymäpäivät

Aukioloaikojen ulkopuolella Käsityökuplassa voidaan juhlia lasten askartelu- tai käsityöaiheisia syntymäpäiviä. Kutsut soveltuvat 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Ohjelma suunnitellaan sankarin toiveiden mukaiseksi ja osallistujien ikätasoon sopivaksi. 

Aiheena voi olla esimerkiksi neulahuovutus, makrameesolmeilu, kankaanpainanta tai origami-paperitaittelu. Lisäksi osallistujat saavat halutessaan hienot glitter tatuoinnit muistoksi. Yhden aikuisen läsnäolo kutsuilla on välttämätön. Varmista kaksi päivää ennen kutsuja osallistujamäärä ja lasten ruokarajoitteet.

Syntymäpäivien hinta on 25€/lapsi. Ryhmän maksimikoko on 12 lasta, minimiveloitus 150€ (6 lasta). Hintaan sisältyy ohjaus, kaikki käytettävät materiaalit ja perustarjoilu (esim. mehu tai limsa, pullat tai munkit ja karkkia, sipsiä tai popcornia). Myös muunlaisesta tarjoilusta voidaan sopia esim. kermakakun voi tilata pieneen lisähintaan.

Ota yhteyttä ja sovi juhlistasi!

Neuletapaamiset

Käsityökuplan neuletapaamiset järjestetään torstaisin klo 16-18. Tervetuloa tekemään käsitöitä yhdessä, nauttimaan hyvästä kahvista ja pullasta sekä parhaasta käsitöihin hurahtaneesta seurasta. 

Tämä ei tarkoita sitä ettet olisi muina aikoina tervetullut neulomaan. Iltapäivisin löytyy neuleseuraa todennäköisimmin kuin aamuisin. Ja jos muita ei ole paikalla, istuu talonväki mielellään seuraasi oman käsityönsä kanssa. Toki voit saapua myös omien neulekavereidesi kanssa ja annamme teille rauhan istuksia omassa porukassanne.

Nuorten kässätreffejä järjestetään erikseen ilmoitettuna ajankohtana yleensä lauantaisin, Nuorten tapaaminen ei ole kerho tai kurssi. Siellä ei opeteta mitään. Käsitöitä harrastavat nuoret vaan kutsutaan sohvalle yhtä aikaa tekemään omia käsitöitään. Toki apua saa tarvitessaan niinkuin Kuplassa aina.