Verkkokauppasuunnitelma jäihin

28.01.2024

Olen puhunut lähes vuoden verran Käsityökuplan verkkokaupan avaamisesta ja valmistellut sitä. Mitään tunteen paloa verkkokauppaa kohtaan ei ole ollut. Motiivina on ollut vain ja ainoastaan liikevaihdon kasvattaminen ja sen kautta kässäilijöiden olohuoneen pystyssä pitäminen.

Viime vuoden loppupuolella päätimme Hannan kanssa, että unohdamme verkkokaupan ainakin toistaiseksi. Keskitymme siihen mistä tykkäämme ja missä olemme hyviä: asiakkaiden palvelemiseen ja käsityöonnellisuuden kasvattamiseen ihanien neulojiemme kanssa. Sen täytyy riittää. Olen pahoillani niiden kauempana asuvien faniemme puolesta, jotka ovat verkkokauppaa odottaneet. 

Yhtenä Kuplan tärkeänä tehtävänä on stressin vähentäminen. Olisi hupsua jos verkkokaupan myötä emäntien stressi lisääntyisi. Kun asiakkaat eivät tarvitse palvelua, minä ja Hanna saamme istua vieraittemme seuraan kässäilemään itsekin. Siihen ei olisi aikaa jos pitäisi lankakaupan ja kahvion lisäksi palvella myös etäasiakkaat ja tehdä roimasti enemmän töitä koneella. 

Nyt kun verkkokauppaa ei tarvitse enää miettiä, keskitymme Kuplan kotisivuun. Tarkoitus on päivittää se ajantasalle, kirjoittaa laajemmin tuotteistamme ja välillä päivitellä, minkälainen saatavuus milläkin langoilla on. Nappasin kuvituskuvan vuoden ensimmäisessä torstaisessa neuletapaamisessa. Ihanat vilkuttelijat antoivat luvan julkaista sen.