Uusin voimin syksyyn

23.07.2023

Minulla on ilo ilmoittaa, että elokuun alusta lähtien Käsityökupla tulee olemaan taas avoinna viitenä päivänä viikossa eli myös tiistaisin. Arkisin palvelemme klo 11-18, lauantaisin klo 11-15. Heinäkuun viimeinen viikko kässäillään vielä kesäaukioloaikojen mukaisesti. Käsityökuplalla on uusi puhelinnumero 050 5598082, johon vastaamme aukioloaikoina. Jos soitat vanhaan numeroon, ei hätää - puhelusi menee Sallalle.

Torstaina 3.8. Kupla täyttää kaksi vuotta. Toivomme paaaaljon ihania asiakkaita onnittelemaan koko päivän kestäville neuletreffeille ja pullakahveille. Synttäripäivänä avataan asiakkaiden lapsuusaikaisten käsitöiden näyttely. Tuo omat aarteesi mukaan. Täydennämme näyttelyä avaamisen jälkeenkin, ei siis hätää jos et ehdi elokuun alkuun. Seuraa ilmoittelua facebookissa tai instagramissa ja saat tietää, mitä muuta kivaa keksimme juhlapäivään.

Työskentelemme verkkokaupan parissa, mutta se ei ole vielä valmis. Toivotaan että saamme avattua sen mahdollisimman pian. Kässäkinot alkavat pyöriä viimeistään syyskuussa ja monenlaista muutakin tapahtumaa on suunnitteilla. Lasten ja nuorten käsityötapaamista on toivottu ja sellainen ainakin järjestetään.