Tapahtumia

24.10.2023

Laitathat Käsityökuplan Facebookin tai Instagramin seurantaan, jos haluat saada ajankohtaisen tiedon tapahtumistamme, kampanjoistamme ym. Emme aina ehdi tai muista päivittää kaikkea tänne kotisivuille. Neuletapaamiset järjestämme edelleen joka torstai klo 16-18.

Syksyn kolmas Kässäkino järjestetään Kino Piispanristillä maanantaina 30.10. klo 18.00. Katsomme Saara Caltellin elokuvan "Sisarukset". Varaa paikkasi osoitteesta kinopiispanristi.fi. Lipun maksat tullessasi elokuviin tai voit ostaa sen ennakkoon Kuplasta hiukan edullisemmin.

Myös nuorten kässätreffit järjestetään jo kolmannen kerran 11.11. Toivomme paljon nuoria paikalle omien käsitöidensä kanssa. Kahdella ensimmäisellä kerralla osallistujamäärä on ollut pienehkö, mutta onneksi ikinuorten seura on kelvannut nuorille. Kaikenikäisten ja erilaisten ihmisten kohtaaminen ja tutustuminen käsitöiden merkissä on hienointa meidän kaikkien Kuplassa.

Ensi lauantaina 28.11. kutsumme Käsityökuplaan kaikki pitsinnypläyksen harrastajat nypläämään omia töitään. Tapahtuma ei ole kurssi. Vietetämme nypläystreffejä koko päivän klo 11-15. Tervetuloa siihen aikaan kuin Sinulle sopii.

Syksy on täällä, neulojat ovat aktivoituneet myös lankaostoksille. Valikoimamme ovat nyt erittäin hyvät: olemme lähiaikoina saaneet lisää sekä suomalaista- että islantilaista villaa. Sukkalankoja saimme viime viikolla runsaasti ja sen kunniaksi Lankavan hyvät perussukkalangat ovat tämän viikon tarjouksessa. Hinta nyt 3,80€/100g (normaalisti 4,20€). Dropsin alpakkalangat ovat 30% alennuksessa jouluun asti. Värit vähenevät, mutta tilaamme pian lisää. Tule kertomaan toiveesi.