Talvi tulee, neulo nopeammin...

25.10.2021

Ilmat viilenevät. Paitalankojen ostajat ovat liikkeellä. On kiva käpertyä sohvan nurkkaan neulomaan tai vielä parempaa, pakata kutimet mukaan ja tulla Käsityökuplaan jatkamaan työtä parhaassa seurassa kaffekupposen ääressä. Vielä mahtuu saman sohvapöydän ääreen lisää tuoleja muista pöydistä. Kenenkään ei tarvitse neuloa yksin, yhteinen harrastus yhdistää. Toki voitte tulla myös oman neuleporukkanne kanssa ja nauttia vain toistenne seurasta. Kuplan väljät tilat mahdollistavat myös yksityisyyden.

Suosittuihin islantilaisiin lankoihin saadaan lisää värejä koko ajan. Seuraavat uutuudet tulevat suomalaisen villan puolelle Pirtin kehräämöltä. Joulun odotukseen on tulossa vaikka mitä kivaa, muutakin kuin lankaa. En malttaisi odottaa.

Muutama asiakas on kutonut meillä upean maton. Nyt puissa on taas yhteinen työ, joka jää Käsityökuplan lattialle käyttöön. Tule kutomaan, niin saat myöhemmillä visiiteillä ihailla omaa raitaasi valmiista matosta. Uusi loimi on tulossa. Oman kudontaviikon voi varata. Viiden päivän (ti-la) kudontavuoro maksaa 30€. Lisäksi maksat valmiiksi rakennetusta ruutuloimesta 10€/metri. Tarvitsemasi ohjaus sekä päivittäiset kahvit tai teet kuuluvat hintaan. 

Syyskuulle tarjoamani Makramee-kurssi ei toteutunut. Otetaan uusi yritys 20.11. klo 15.30-19.00. Makramee-työ on ihana lahjaidea tai kaunistus omaan joulukotiin. Lue lisää tapahtumat-välilehdeltä.

Nähdään taas pian Kuplassa :)