Syksyn tapahtumia

06.10.2022

Elokuun alussa Käsityökupla täytti vuoden ja jäi yksin Nuppulantielle Kukuan kaupan lopettaessa kivijalkakaupan pitämisen. Saman aikaisesti Salla palasi osa-aikaisesti käsityöopettajan työhönsä ja tämän vuoksi Kupla on avoinna vain keskiviikosta lauantaihin. Asiakkaat ovat ihanasti oppineet tämän. Marraskuun alkupuolelle asti mukana meiningissä on ihana harjoittelija Hanna.

5.9. järjestimme yhteistyössä Kino Piispanristin kanssa ensimmäisen Kässäkinon. Elokuvateatterissa on pienet valot päällä - siis elokuvasta ja käsitöiden tekemisestä voi nauttia yhtä aikaa. 25.10. klo 17.30 katsomme Kari Ketosen ohjaaman "Häät ennen hautajaisia" ja 28.11. on vuorossa Aleksi Salmenperän "Kupla". Liput näytöksiin varataan Kino Piispanristin varausjärjestelmän kautta.

Joka viikkoiset neuletapaamiset jatkuvat torstaisin klo 16-18. Tervetuloa viettämään hauskaa iltaa!

6.10.-29.10 Käsityökuplassa on esillä keskeneräisten käsitöiden näyttely. Tuo omasi mukaan viimeistään 15.10. Siihen asti näyttelykin on teemansa mukaan - keskeneräinen.  Olisi kiva jos kirjoittaisit lapulle lyhyesti työsi tarinan.

Hallitsetko kinnasneulatekniikan, revinnäiset, viitelöinnin vai kehräätkö värttinällä tai kudot lautanauhaa? Lauantaina 15.10. vietämme perinnekäsityöpäivää. Tule Kuplaan näyttämään taitosi tai ihailemaan toisten työskentelyä.