Nypläysviikko, Istex-lankojen ale ja Kip-päivä

01.06.2024
Kesäkuun alussa 4.-6.6. Käsityökuplassa pääsee kokeilemaan nypläystä todella matalalla kynnyksellä. Ihana asiakkaamme Raili merkitsi meille tekemäänsä Kuplan bingoon ruudun "Olen nyplännyt Kuplassa". Nyt hän tarjoaa siihen mahdollisuuden ja on suunnitellut meille nypläysviikon. Railin lisäksi myös Salla auttaa sinua nypläysharjoituksissa. Rakennamme samalla pienen nyplättyjen pitsien näyttelyn ihailtavaksi.


Lopetatko puseroiden neulomisen kesän kuumuudessa? Me kannustamme sinua varautumaan syksyyn ja laitamme suosituimmat Istexin langat alennusmyyntiin kesäkuun ensimmäiseksi viikoksi 4.-8.6. Lettlopi ensi viikolla 4€ (norm. 4,70€), Alafosslopi ja Plötulopi 7€ (norm. 7,90€). Näistä langoista on nyt hyllyssä kaikki värit. Meiltä löytyy myös Einband, Jöklalopi sekä ensi tiistaina saapuva uutuus: Fjallalopi. Moni asiakas on sanonut, että Kuplassa on Turun seudun paras islantilaisten lankojen valikoima. Olemme ylpeitä tästä kunniasta!

Lauantaina 8.6. vietetään kansainvälistä "Knit in public" -päivää. Vietämme sitä tottakai niinkuin joka kesä. Sään salliessa kannamme nojatuolit ulos ja kässäilemme Nuppulantien varressa koko päivän. Tervetuloa mukaan kaikkiin tapahtumiin!