Joulukuu

04.12.2021

Reetta Antikaisen Jänöisä taidenäyttely rakentui Kuplaan eilen. Upeat maalaukset ovat näytteillä koko joulukuun ajan. Tervetuloa tutustumaan! Lauantaina 11.12. näyttelyä juhlitaan elävän musiikin parissa. Silloin voi siis lankaostoksetkin tehdä juhlatunnelmissa.

Ihana ja uskomattoman taitava työharjoittelija on viettänyt meillä kaksi viikkoa. Hän on monen muun tehtävän ohella loihtinut näyteikkunoihin upeat joulusomistukset. Joulun tunnelmaa tuovat myös tähtipullat, tortut, glögi ja kiireetön ilmapiiri. Kotiinviemisiksi voit nyt joulukuussa ostaa tutun spelttileivän lisäksi ihanan artesaani-joululimpun. Sallan ei tarvitse harjoittelijan lähdettyä jäädä yksin kuin päiväksi, koska ensi keskiviikkona aloittaa uusi harjoittelija.

Koko syksyn työn alla ollut palapeli on vihdoin valmis ja saimme sen paikalle makramee askartelupöydän, johon kuka vaan saa pysähtyä askartelemaan. Mallitöitä ja ohjeita on tarjolla ja aloittelijat saavat apua. Maksat painon mukaan vain niistä langoista, jotka käytät. Makramee-lankaa voit ostaa painon mukaan kotiinkin vain sen verran kuin tarvitset. Ekologista ja järkevää, eikö vaan.

Käsityökupla on myös loistava joululahjakauppa. Vielä ehdit hakea ihanat langat joululahjaneuleisiin. Käsityöntekijälle voit ostaa meiltä vaikka mitä. Voit valita vaikka Kuplan vitsikkään käsityöpussin ja sujauttaa sinne jotain tosi spesiaalia lankaa, vaikka Porgo Pazzin laamaa tai Opalin sukkalankaa, joka on kuvioitu saksalaisen musiikin inspiroimana. Lahjakortti on tietysti varma valinta lahjaksi. Sillä voi lahjan saaja maksaa sekä kahvit että käsityöostokset eikä summaa tarvitse käyttää yhdellä kertaa. Jos olet sitä mieltä, että läheiselläsi on liikaa lankaa, osta hänelle lankakerät-palapeli tai lankakerämuki ja pussi Prännärin kahvia.